Skip to content

Alexa Panait Micropigmentare

Epilare definitiva cu laser

Epilarea definitiva cu diode laser este cea mai revolutionara tehnologie in domeniu. Avantajele folosirii Aparatului de Epilat Dioda Laser ProPlatinium 755+808+1064nm:

Sistemul de racire TEC, poate controla temperatura apei de unul singur pentru a mentine aparatul laser cu dioda 808nm functionand continuu mult timp chiar si in perioada de vara.

Acest tratament de epilare definitiva cu Laser Dioda este cea mai performanta procedura prin care firele de par sunt distruse, efectul persistand cativa ani sau chiar permanent, in functie de reactia foliculului de par si de puterea lui de regenerare.

Este epilarea cu laser dioda o procedura sigura?

Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitiva, epilarea cu LASER Dioda este o procedura sigura, nedureroasa, care nu produce iritatii sau inflamatii, fiind potrivita oricarui tip de piele.

 

In functie de numarul si suprafata zonelor tratate, o sedinta poate dura intre 5 minute (zona axilei), pana la 60 – 90 minute (intregul corp). Pot fi necesare intre 6-10 sedinte in functie de pilozitatea fiecarei zone!

Epilarea definitiva cu laser dioda nu prezinta contraindicatii majore, fiind considerata de specialisti o metoda sigura de epilare. Exista totusi situatii in care, din motive medicale sau de siguranta, nu se recomanda epilarea cu laser.

Aceste situatii se refera la:
Perioada sarcinii si a alaptarii;
Existenta unor infectii la nivelul pielii sau al mucoaselor, leziuni, tatuaje;
Prezenta unei boli oncologice.