online site builder

Îndepărtarea Tatuajelor cu Laser ND YAG | Constanța

Inclusiv a micropigmentării

Laser ND YAG , utilizat pentru indepartarea tatuajelor nedorite de la nivelul fetei si al corpului, actioneaza cu succes pe toate culorile, respectiv verde, albastru, rosu. Durata impulsului este de doar 2 nanosecunde, ceea ce face ca aparatul sa fie de 4 ori mai rapid si eficient decat alte aparate laser comune. Pulsul mai scurt distruge particulele mai fine și astfel permite celulelor imune să le elimine mai ușor.

Galerie

De ce ai alege tehnologia laserului ND YAG?

  • Bazat pe 4 lungimi de unda ale laserului ND YAG, acesta furnizeaza pulsurile de energie in nanosecunde. Acest mod de actiune este superior celorlalte sisteme de indepartare a tatuajelor.
  • Livrarea impulsurilor laser in nanosecunde asigura un numar redus de sedinte ale tratamentului de eliminare a tatuajelor, recuperare rapida si fara risc de leziune sau de aparitie a cicatricilor post-tratament.
  • Aparatul este extrem de eficient pentru diferite tipuri de piele și încorporează cea mai recentă tehnologie de îndepărtare a pigmentului, în același timp, fără influență dură asupra pielii, perfectă pentru tratarea unei game largi de probleme ale pielii.
  • Realizează fara riscuri, diverse tratamente pentru îndepărtarea tatuajelor cum ar fi îndepărtarea tatuajelor pentru sprancene, buze, eyeliner, cat si a celor corporale.
Prin continuarea navigării pe website-ul alexapanait.ro accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor