develop your own website

Micropigmentare Ochi
Eyeliner & Eyeshadow Constanța

Trebuie să recunoști că, făcându-ți zilnic machiajul este o durere de cap. Dar cum ultimele trenduri duc spre micropigmentare, procedura pentru ochi Eyeliner și Eyeshadow este ceea ce ai nevoie pentru a-ți salva puțin timp pentru tine. Apoi bucură-te de doi-trei ani de ochi "machiați" non-stop. Eu sunt Alexa Panait, dermopigmentistă în Constanța.

GALERIE

Micropigmentare Ochi Eyeliner

Micropigmentarea pentru ochi - Eyeliner este tipul de tatuaj semipermanent care rezistă testului timpului. Această procedură este ideală pentru fetele cărora le place confortul de a nu fi nevoite să aplice zilnic machiaj eyeliner. Folosirea acestei tehnici este subtilă și naturală, conturând minunat ochiul. Eu, Alexa Panait, folosesc o tehnică artistică și personalizată pentru ochii fiecărei cliente în parte, astfel încât procedura să complimenteze calitățile faciale individuale. Dacă te hotărăști să îți faci micropigmentare pentru ochi Eyeliner, trebuie să știi că te vei întoarce pentru retuș după 4-6 săptămâni, ca mai apoi să te bucuri de acest "machiaj" zilnic, până la aproximativ 3 ani de la retuș.

Cum se face Micropigmentarea Eyeliner?

La fel ca restul procedurilor de micropigmentare, cea pentru ochi - Eyeliner, implică plasarea pigmenților unul câte unul sub primul strat al pielii, astfel procesul este mult mai delicat decât tatuarea propriu-zisă. Eu îl îndeplinesc cu multă grijă, atât pentru artă, cât și pentru siguranță. Dacă ai nevoie de o dermopigmentistă cu experiență vastă în domeniul micropigmentării ochilor, te aștept în salonul meu din Constanța.

Micropigmentare Ochi EyeShadow

Trezește-te cu un "machiaj pentru ochi" perfect zi de zi, semipermanent, fără să faci nimic. Acest tip de dermopigmentare îți va un look perfect timp de aproximativ 3 ani, cu aspect natural. Indiferent dacă dorești să adaugi o culoare maronie deschisă pleoapelor pentru o notă suplimentară de textură seducătoare sau o nuanță verde vibrantă pentru a completa culoarea ochilor, te pot ajuta să arăți și să te simți mai tânără, discutând cu tine înainte de a începe procedura pentru a-mi da seama ceea ce tu dorești să obții de la această micropigmentare. Este de menționat faptul că după micropigmentarea pentru ochi eyeshadow trebuie să te întorci pentru retuș după 4-6 săptămâni de la procedura principală.

De ce ți-ai face Micropigmentarea pentru Ochi Eyeshadow?

Fie că ești o femeie de carieră sau mamă, timpul tău contează. Micropigmentarea pentru ochi eyeshadow poate fi o soluție practică și accesibilă pentru tine, care îți va da un plus de timp pentru tine. Dacă îți vei face micropigmentarea alegându-mă pe mine ca dermopigmentist, nu va mai trebui să îți faci griji constant că trebuie să retușezi la fiecare 2 ore sau nu va mai fi necesar să porți după tine rimelul.
Cât de frumos ar fi pentru tine să adormi și să te trezești machiată? Cât timp ai economisi dacă nu trebuie să stai să te machiezi sau să-ți faci retușuri? Tu decizi!

Ne găsești și pe:

Web Design by SEOGenesis.ro
Prin continuarea navigării pe website-ul alexapanait.ro accepți Politica de utilizare a Cookie-urilor