Skip to content

Alexa Panait Micropigmentare

Testimoniale

testimonial1
Recomand cu toată încrederea! Sunt la a 2-a ședința de micropigmentare sprâncene și pot spune doar ca îmi ador sprâncenele! Dansa este o profesionista. Mi-a căpătat încrederea din prima clipa.
Mii de mulțumiri! Recomand!

Daniela Rogoz

testimonial2

O persoana deosebita, de la care am invatat foarte multe lucruri noi, am facut la ea cursul de perfectionare sprancene si buze! Sunt foarte multumita si o recomand pentru profesionalism si rabdare. Multumesc!

Ambra Alexandra

testimonial3
Super mulțumită de rezultat ! Recomand Alexa Panait pentru servicii impecabile și nu in ultimul rând o prezenta feminină delicata , atenta și cu mult profesionalism !
Te pup cu drag , ma bucur enorm ca te-am întâlnit !

Mariana Mihai

testimonial10
Mi am micropigmentat sprancenele la Alexa, este cea mai bună și profesională persoană! Sunt extrem de mulțumită de sprâncenele mele acum, sunt pur și simplu perfecte,pot spune că da, ea este singura care a reusit să mi facă cele mai perfecte sprancene! O recomand cu drag și ii multumesc frumos cu această ocazie!

Aura Mitrana

testimonial8

Mulțumesc pentru tot, pentru ca m-ai învățat; m-ai îndrumat și ai avut răbdarea necesară cu mine; și îți voi demonstra ca tot efortul tău nu a fost in zadar ești o persoana minunata; și te recomand cu drag oriunde; pentru ca ești o adevarata profesionista in tot ceea ce faci!

Alexandra Sidonia

testimonial9

Sprancene perfecte! Forma, culoare, rezistenta, explicatii si si servicii de laudat! Interesul cu care se lucreaza este tot ce ii trebuie unui client! Cu siguranta cea mai buna alegere ptr mine si mama mea! Si desigur ca recomand cu caldura tuturor ce isi doresc sprancene perfecte!

Laura Ivan

testimonial7
Esti minunata în tot ceea ce faci!
Mi-am dorit mereu forma si culoarea potrivita a sprâncenelor si imi pare foarte bine ,ca te am ales! Tu ai reușit sa faci asta!
 
Esti minunata! Cu siguranță ma voi reîntoarce!

Contu Cosmina

testimonial11

Super Trainer Alexandra Panait .. Super training.. Esti minunata, Recomand tutur fetelor care vor sa imbratiseze aceasta meserie sa te caute, nu au nimic de pierdut, au doar de castigat si de invatat… esti o scumpa si ma bucur enorm ca te am cunoscut!

Gabriela Capatana

testimonial12

Profesionalism si pasiune! Acestea sunt cuvintele care pot descrie experienta mea la Skyline Academy. Am facut cursul de gene 1D-3D unde am fost invatata cu devotament de catre Alexa Panait, teorie si practica. Multumesc!

Monica Vilsan

testimonial4
Am susținul cursul de bază pentru gene și am învățat foarte multe lucruri de la Alexandra.
 
Alexandra este un om deosebit și este cea mai bună în ceea ce face!!

Luiza Florentina

testimonial5

Recomand cu drag, am terminat cursul de extensii gene si am plecat foarte multumita.O persoana minunata, rabdatoare recomand 100%

Alina Comsa

testimonial6

Recomand cu mare drag!!! Esti minunat în ceia ce faci,un lucru făcut din pasiune si plăcere iese conform așteptărilor!!! Mulțumesc frumos!!!!

Ionescu Maria